JAG SPÖKSKRIVER DIN BOK

Går du och bär på en berättelse? Har du upplevt något du vill dela med dig av. Har du intrigen till århundrades roman – men inte riktigt kapacitet att skriva den själv?
Jag spökskriver åt dig!
Jag hjälper till att värdera och disponera ditt material. Sedan skriver jag utifrån det underlag du har eller det du berättar för mig. Har du redan skrivit texten så hjälper jag med redigering och språkgranskning. Resultatet blir ett komplett bokmanus att publicera själv eller skicka till förlag.

Mina egna böcker handlar om hundar

När jag inte skriver tränar och tävlar jag med hund. Min nuvarande bästis är en Australian shepherd och en bok om vårt samarbete är under produktion. Tidigare hundar har fått finna sig i att bli omskrivna, intervjuade och att föreläsa på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg.

Min första bok hette Hundgodis. En lättuggad bok för alla som tycker om hundar, utgiven av Richters förlag. Den sålde i fyratusen exemplar är slut på förlaget. Däremot finns två böcker som e-böcker, utgivna av Posiphone: Valpens träningsdagbok. Första året i en ovanligt vanlig hunds liv. och Lättare Hundliv. Så håller du hunden slank och vital längre.

Båda böckerna finns där e-böcker säljs och till utlåning på biblioteken.


Valpens träningsdagbok. Första året i en ovanligt vanlig hunds liv.Lättare hundliv