COPY ÄR TEXT SOM ÖVERTYGAR

Som copywriter skriver jag alla texter du behöver i din verksamhet.

 Hemsidor

Jag skriver din hemsida i en ton som speglar din verksamhet och talar direkt till din målgrupp. Dina tjänster blir attraktiva, dina produkter unika, dina löften tydliga. Fokus hamnar på det du vill föra fram. Och på ett sätt som hjälper din hemsida att synas på Google.

Trycksaker

Behöver du en broschyr som visar upp din produkt eller förklarar din tjänst? En folder att bifoga i brev eller lämna efter dig. Kanske en kund- eller en personaltidning – eller rent av en bok? Jag skriver och kan dessutom förmedla kontakter med designer och tryckeri.

Sälj- och e-brev

Dra nytta av min unika erfarenhet av direktreklam i både print och e-brev. Upptäck att ett rätt disponerat och välskrivet säljbrev får den uppmärksamhet du önskar.

Profilering

Hitta din plats på marknaden genom en stark profil, ett tydligt budskap och en smart strategi. I mitt stora nätverk finns specialisterna som behövs för att erbjuda ditt företag en helhetslösning.

Sociala medier

En välskött sida på Facebook genererar kunder, skapar lojalitet, informerar – och säljer. Har du inte tiden så kan jag sköta sidan åt dig med uppdateringar, bilder, erbjudanden, tävlingar och kundkontakt enligt en fastlagd strategi.

Fler ord till salu

Från engelska, franska eller danska till svensk copy; ja, jag gör adaptions. Dessutom pressreleaser, inbjudningar, annonser. Och redigering när du redan har text men vet att den kan bli bättre.